Informace od zdravotní sestry

MENU

  

ZÁKOŽKA

  

PŘÍZNAKY

  

LÉKY NA SVRAB

  

SVRAB U ZVÍŘAT

  
Téma

KOLOIDNÍ STŘÍBRO A SVRAB

OBSAH

Svrab na genitáliích

Svrab se může vyskytnout kdekoli, tudíž i na genitáliích. Zde můžete vidět, jak vypadá svrab nejen na intimních místech.

Zdroj: Svrab u lidí

Diskuze

V diskuzi SVĚDĚNÍ V UŠÍCH se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Tana.

Můžu se zeptat, jaké koloidní stříbro!

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Josef.

10 - 20 ppm, podle toho co bylo doma. Ne z lékárny ta má snad jen 1 ppm.

Zdroj: diskuze Svědění v uších

Svrab fotografie

Zde můžete na fotografiích vidět, jak svrab vypadá.

Zdroj: Tělový svrab

Diskuze

V diskuzi SVĚDĚNÍ V UŠÍCH se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Josef.

když už to bylo neúnosný začal jsem do uší kapat koloidní stříbro, mohu doporučit. za pár dní přestalo svědění i nadměrná tvorba mazu

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Tana.

Můžu se zeptat, jaké koloidní stříbro!

Zdroj: diskuze Svědění v uších

Koloidní stříbro – cena

Koloidní stříbro je možné zakoupit v německém internetovém obchodě Amazon, odkud je možné zboží dodat i do ČR. Tady je seznam nejnižších cen, za které je tam koloidní stříbro nabízeno.

Zdroj: Koloidní stříbro

Poradna

V naší poradně s názvem SULFOTHION se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Heilly.

prodelala jsem proti svrabovou kuru,ale stale mam pocit,ze se mi to uplne nevylecilo...jsem z toho zoufala...muzu pouzivat zasyp Sulfotion,ktery obsahuje siru...nebo zajit opet k lekari...dekuji Heilly

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Heilly, při nákaze svrabem vznikají v kůži kanálky, které se zanítí díky zbytkům trusu od zákožky svrabové a nějakou dobu to trvá, než se zahojí. Po dobu hojení to ještě obvykle svědí, ale svrab už může být mrtvý díky předchozí léčbě. V této fázi je důležité si to nerozškrábat a být trpělivá. Pokud chcete mít 100% jistotu, že svrab ve vás již nežije, tak běžte za svým lékařem, aby znovu vaši kůži prohlédl.
Používání jemného zásypu Sulfothion s koloidní sírou určitě v době hojení po svrabu pravidelně používejte, jak je napsáno v jeho návodu. Tento jemný sýrový zásyp totiž mírní svědění, podporuje odlučování svrabem poškozené pokožky a také podněcuje vytváření pokožky nové a zdravé. Solfothion vám pomůže být po svrabu dříve fit.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Sulfothion

Co je to koloidní stříbro?

Koloidní stříbro je ryzí metalické stříbro suspendované (rozložené a rozptýlené) v destilované vodě. Koloidní stříbro proniká k jádru patogenů a ničí je. Stoupenci stříbra vyzdvihují jeho schopnost efektivně čelit prakticky všem bakteriím, houbám, plísním a virům. V lékařství se masti a zábaly založené na účinku tohoto kovu používají jako standardní léčba na popáleniny. Dle mnoha výzkumů je koloidní stříbro přírodní antibiotikum neškodné lidem, zvířatům i rostlinám. Pro buňky je koloidní stříbro neškodné, ale je smrtelné pro viry, kterým blokuje přístup k životně důležitému kyslíku.

Zdroj: Koloidní stříbro

Diskuze

V diskuzi SVRAB se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Tomáš.

Myslel jsem, že neštovice a svrab jsme již vymýtili. Nebo se snad svrab ještě v Evropě běžně mezi lidmi vysktuje?

Máte nebo měli jste svrab?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Misa.

Svrab jsme meli cela rodina. Sestra ho privezla z Madarska. Nikdo z lekaru nam nebyl schopny ricT,ze je to svrab. Vsichni nas lecili na AE. Nakonec to poznal jeden lekar a predepsal cele rodine sirovou mast. Fuj,urputne to smrdelo. Meli jsme to vsichni v rodine.

Zdroj: diskuze Svrab

Zákaz používání koloidního stříbra

Koloidní stříbro není v ČR státními úřady schváleným léčivem! Nemůžeme a nesmíme vás proto nabádat k jeho užívání. Popsaný způsob užívání i uvedené dávkování má tedy pro soulad se zákonem jen informační charakter!

Zdroj: Koloidní stříbro

Poradna

V naší poradně s názvem JAK POZNAT SVRAB se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Olga Smutná.

Dobrý den, existuje nějaký test, který určí, zda se jedná o svrab?
Několik kožních lékařů diagnostikuje odlišné onemocnění. Jak dále postupovat prosím?
Děkuji
Olga Smutná

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Žádný test na svrab neexistuje. Svrab se diagnostikuje podle jeho příznaků a léčí se mastí Infectoscab. Ta svrab spolehlivě zabije a do tří týdnů zmizí příznaky. Pokud příznaky nezmizí po správném použití léku, tak nešlo o svrab.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Jak poznat svrab

Domácí výroba koloidního stříbra

Výroba koloidního stříbra probíhá při malém napětí a malých proudech. Základem výroby je kvalitní destilovaná voda. Zde je uvedeno několik video-návodů, jak si udělat koloidní stříbro doma. Hotový výrobek není třeba filtrovat, ale doporučuje se přefiltrování přes speciální filtr. Mělo by se přelévat do hnědé skleněné láhve 0,5 l s odnímatelným uzávěrem a informačním štítkem. Koloidní stříbro je univerzální prostředek, při dodržení dávkování bez vedlejších účinků. Je prokázáno, že je účinné proti bakteriím, virům a plísním. Lze jej použít k léčení nemocí, ale i k prevenci. Při vyšší koncentraci a vnějším použití urychluje hojení.

Zdroj: Koloidní stříbro

Poradna

V naší poradně s názvem SVRAB se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Milena.

Dobrý den,
je možné nakazit "lidským" svrabem zvířata? Je možné, aby se pak na nich zákožka množila?
Děkuji.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Svrab je společný pro lidi i pro zvířata. Svrab může přejít z člověka na zvíře i naopak. Svrab se může množit v kůži zvířete i v kůži člověka. Nejúčinnější léčba svrabu je pomocí masti Infectoscab, kterou se namaže veškerá kůže na těle.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Svrab

Působení koloidního stříbra

Koloidní stříbro se v těle dostává do buněk krví, během několika dní se tak dostává do všech tkání a začíná působit. Následně je po několika dnech vylučováno z těla přirozenou cestou ven. Při nemoci či detoxikaci se nesnažte vyléčit najednou vysokými dávkami koloidního stříbra. Můžete tím extrémně zatěžovat vyměšovací orgány (játra, ledviny, kůži, plíce a střeva) a navodit si tak pocit lehčí chřipky, bolesti hlavy, závratě, nevolnost, bolesti svalů a únavu organismu. Při léčbě koloidním stříbrem je důležité pít dostatek tekutin pro podporu vylučování, redukovat tuky a cukry, nenásilně procvičovat tělo.

Působení stopového množství stříbra má ochrannou povahu a posiluje imunitní systém. Koloidní roztoky minerálů mají 98% vstřebatelnost oproti 40–60% vstřebatelnosti u tablet.

Zdroj: Koloidní stříbro

Diskuze

V diskuzi KOČIČÍ SVRAB se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Nora Lesňáková.

Kočka naší babky má na hlavě a pod krkem něco jako bradavičky na stopce, časem vyschnou a babka jí je vydrolí. Babce je 92 a k veterináři chodit nechce. Nevíte někdo, co by to mohlo být? Je mi jasné, že nakonec půjdeme s kočkou na veterinu my, ale aby s tím babka souhlasila, potřebovala bych alespoň přibližně vědět, o jak závažný problém se jedná. Díky! Nora

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Markéta.

dobrý těla jsem den chtěla jsem se zeptat na ušní svrab u kočičky ta má asi svrab v oušku i kocourek,nevim jak do doma mohu vyčistit

Zdroj: diskuze Kočičí svrab

Koloidní zlato – prodej

Tady je seznam nejnižších cen, za které se dá koloidní zlato koupit.

Zdroj: Koloidní zlato

Poradna

V naší poradně s názvem SVRAB PŘENOS ZE ČLOVĚKA NA PSA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kika.

Diagnostikovali mi svrab. Můj pes se drbe. Je možné, že jsem ho nakazila?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Ano, to je možné. Nechte ho vyšetřit veterinářem.

Zdroj: diskuze Svrab přenos ze člověka na psa

Kde se dá koupit antimykotická koloidní sůl

Koloidní minerály jsou směsí makro- a mikročástic minerálů, které organismus potřebuje ke správnému fungování. Díky své tekuté formě jsou velmi dobře vstřebávány (z 98 %, tedy až ve dvacetkrát větších dávkách než minerály v podobě kovů). Můžete je koupit zde.

Zdroj: Antimykotická koloidní sůl

Poradna

V naší poradně s názvem LÉČBA SVRABU OCTEM se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jana.

Pomůže to ?A na jak dlouho?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Ocet dokáže zabít svrab, který se právě pohybuje na pokožce. Ovšem svrab je po většinu času zalezlý v komůrkách hluboko v kůži a tam se ocet nedostane a svrab se tak vůbec pomocí octa nevyléčí. Ocet je na svrab nedostatečně účinný. Jediný osvědčený lék na svrab je sírová mast, infektoscab a nebo pak orálně podávaná antiparazitika.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Léčba svrabu bez receptu

Svrab video

Zdroj: Svrab, sežere vás za živa

Poradna

V naší poradně s názvem UŠI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Tereza Nejedlíková.

mám v péči čerstvě králíka a zdá se mi, že si často tře uši, mohlo by se jednat o svrab? díky

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

I králík může mít svrab. Žádným domácím prostředkem svrab nevyléčíte, jen s medikamenty na předpis, takže budete muset k veterináři. Tady je několik fotografií, na kterých je vidět svrab v uších u králíků v pokročilém stadiu: www.google.cz/images…

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Uši

Dávkování koloidního stříbra

Aby nebyl detoxikační systém těla přetížen odumřelými patogeny, je nutné začít stříbro dávkovat pomalu a pít dostatečné množství tekutin.

Při koncentraci 10 až 20 ppm, začínáme s cca 8 ml/den (obsah víčka od lahve) pro prvních 7 dní. Po dalších 7 dní zvýšíme na 16 ml/den. Celkové množství rozdělíme do dvou dávek, tedy 8 + 8 ml, například ráno a večer. Posledních 7 dní užíváme 24 ml/den. Toto množství rozdělíme do tří dávek, tedy 8 + 8 + 8 ml (nejlépe ráno, v poledne a večer).

V průběhu kúry ale neužívat „živé“ potraviny a potravinové doplňky, jako jsou například jogurty, kyška, kefír, plísňové sýry, kombucha, probiotika a tak dále.

Další léčebné kúry mohou být prováděny buď pomocí vyšší koncentrace koloidního roztoku, nebo jeho větším množstvím. Vždy je ale nutné vědět proč a jakou koncentraci užívat a po jak dlouhou dobu.

Zdroj: Koloidní stříbro

Postup použití

Užívejte 3x denně 5 ml (dle přiložené odměrky). Doporučuje se rozředit ve 200 ml vody.

Balení: 300 ml – dávka na 20 dní.

Zdroj: Antimykotická koloidní sůl

Neléčený svrab

Na těchto fotografiích můžete vidět, jak vypadá neléčený svrab.

Zdroj: Jak poznat svrab

Zdravotní účinky koloidního stříbra

Koloidní roztok stříbra vyžaduje specifický enzym, který umožňuje jednobuněčným patogenům metabolizaci kyslíku. Následkem toho se původce nemoci udusí. Tento princip působení je i důvodem, proč si patogeny nemohou na koloidní stříbro vyvinout rezistenci. To znamená, že koloidní stříbro je účinné i při opakovaných aplikacích. Jde tedy o univerzální prostředek k léčení četných onemocnění, a to téměř bez vedlejších účinků. V mnoha pojednáních bylo prokázáno, že je účinné proti bakteriím, virům a plísním. Koloidní stříbro může být použito k léčení nemocí, ale i k prevenci, protože podporuje imunitní systém a ulehčuje mu jeho funkce. Stříbro také urychluje hojení ran. Velmi důležitá je skutečnost, že koloidní stříbro je účinné rovněž proti původcům nemocí, které se proti antibiotikům staly rezistentní. Bakteriím je dnes existence ulehčována, protože i proti bezvýznamným nemocem jsou často použita silná léčiva. Kromě toho léky bojují pouze proti symptomům, zatímco koloidní stříbro vyřazuje již samotnou příčinu likvidací původců nemoci.

Údajné účinky

Koloidní stříbro je silné netoxické bioantiseptikum, které působí na plísně, houby i parazity. Používá se například:

  • na akné, popáleniny, těžko se hojící rány, kvasinkové infekce, lupy a další kožní problémy;
  • při infekcích dýchacích cest, očí a při zánětech;
  • pro posílení imunity a při únavě;
  • při artritidě;
  • při vředech a zánětech;
  • při rakovině a dalších kritických onemocněních.

Při nachlazení, chřipce, kašli

Nachlazení, chřipka, kašel a rýma se objevují často a v každé roční době. Užívání koloidního stříbra pomáhá rychle se zbavit těchto nepříjemných neduhů. A to díky tomu, že stříbro ve své koloidní formě ničí nebezpečné viry a choroboplodné bakterie. Přispívá také k lepší obranyschopnosti organismu, posiluje imunitu proti různým infekcím. Lidé užívající koloidní stříbro jsou méně nemocní.

Při nadměrné tvorbě hlenu v organismu

Nepravidelný způsob stravování a častá nemocnost způsobují skoro u každého z nás nadměrnou tvorbu hlenu v organismu. Ten se pak ukládá v nosních dutinách, na průduškách, v plicích, a dokonce i v žaludku. A právě hlen je ideálním místem pro rozvoj rozličných bacilů. Představuje velké ohrožení pro zdraví. Faktem zůstává, že odstranit tento hlen z organismu je velmi těžké. Proto je dobré vědět, že koloidní stříbro výborně očišťuje organismus právě od hlenu.

Při zažívacích problémech

Mnozí z nás trpí nepříjemnými zažívacími potížemi, například průjmy, problémy s trávením, nepříjemným zápachem z úst. Koloidní stříbro napomáhá trávení, neboť aktivuje trávící enzymy. Je také účinné při průjmech, protože ničí bakterie, které ho vyvolávají. Tím, že upravuje žaludeční činnost a odstraňuje zánětlivé stavy, způsobuje, že mizí nepříjemný zápach z úst.

Proti plísním

Plísně jsou v dnešní době velkým problémem. Choroboplodné houby, kvasinky a plísně nabourávají celý organismus. Zapříčiňují infekce vnitřních orgánů a vyvolávají kvasinkovou infekci (kandidózu), dále kožní plísně, plísně na dlaních, nohách, nehtech a u žen také poševní plísně. Často způsobují zvětšení a bolestivost mízních uzlin. Vědci již před mnoha lety prokázali neobvyklou účinnost koloidního stříbra při problémech s choroboplodnými houbami. Není snadné je léčit, ale při užívání stříbra jsou hubeny velmi rychle.

Na rány

Koloidní stříbro usnadňuje rychlé hojení ran na těle. Můžeme ho aplikovat na popáleniny, omrzliny, proleženiny a jiná poškození kůže. Stříbro zabíjí bakterie, které způsobují mokvání ran. Rovněž povzbuzuje organismus a urychluje regeneraci poškozené tkáně.

Zdroj: Koloidní stříbro

Svrab a bylinky

Pokud se nemůžete dostat z nějakého důvodu k lékaři, tak vám zde nabízíme alternativní léčbu svrabu pomocí bylinek.

Zdroj: Svrab, sežere vás za živa

Diagnostika svrabu

Lékař diagnostikuje svrab podle příznaků. Někteří lékaři potvrzují diagnózu tím, že hledají stopy roztočů ve vzorku kůže. Lékař jemně seškrábne suchou pleť z postižené oblasti a zkontroluje ji pod mikroskopem. Tento test není bolestivý.

Fotogalerie svrabu

Zde je několik fotografií, na kterých je vidět svrab: svrab fotogalerie.

Zdroj: Co způsobuje svrab


Autoři obsahu

Bc. Jakub Vinš

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Marie Svobodová


Svrab

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP